امل قطامي مديرة العامة
mms ) : حيوانكي مفضل : ماهي صورتكي : اكلتك مفضلة : عالم دولتك : »||نَجمـك *: *: : مزاجك : اختاري دعاء : هوايتكي : شخصيتكي مفضلة : لونك مفضل : عدد المساهمات : 1116 نقاط : 5591 تاريخ التسجيل : 21/08/2011
| موضوع: البتزا المصرية الأربعاء أغسطس 31, 2011 12:16 pm | |
| نيجى للمقادير 3كوب وتلاتة اربع دقيق
كوب الا ربع ماء معلقة ملح صغيرة
وكما قرات اهم حاجة فى العجينة هيا طريقة عجنها
وبتاخد بالعجانة حوالى ربع ساعة
وباليد حوالى ساعة الا ربع (45)دقيقة
*يجب ان تكون العجينة بعد عجنها مطاطية مثل اللبنانة يعنى اما تشديها
متتقطعش منك
*وبعد مخلصنا عجنها عملنها 5 كور كدة صغيرين
زى دول كدة
ودى يابنات الحشوات
نفرد العجينة ونعملها طبقة رقيقة جدا زى دى
وبعدين نحط الحشوة
انا حطيت هنا لحم مفروم وجبن كرفت
ونقوم بطيها من الاربع جوانب زى كدة
وبعدين ندخلها الفرن حوالى 10 دقائق
ونخرجها ونحط عليها باقى الخلطة فلفل اخضر وطماطم وزيتون وبيض من فوق
وجبنة رومى
وكمان عملت واحدة بالعسل والقشطة (حلوة يعنى )
| |
|
HAAN المشرقة
حيوانكي مفضل : عالم دولتك : مزاجك : اختاري دعاء : هوايتكي : شخصيتكي مفضلة : لونك مفضل : عدد المساهمات : 234 نقاط : 454 تاريخ التسجيل : 27/08/2011 العمر : 27
| موضوع: رد: البتزا المصرية الأحد أكتوبر 09, 2011 4:22 am | |
| | |
|
امل قطامي مديرة العامة
mms ) : حيوانكي مفضل : ماهي صورتكي : اكلتك مفضلة : عالم دولتك : »||نَجمـك *: *: : مزاجك : اختاري دعاء : هوايتكي : شخصيتكي مفضلة : لونك مفضل : عدد المساهمات : 1116 نقاط : 5591 تاريخ التسجيل : 21/08/2011
| موضوع: رد: البتزا المصرية الثلاثاء يناير 10, 2012 7:21 am | |
| | |
|